23 oktober 2023

De ajuinen zijn binnen aan het drogen. De aardappelen allemaal gerooid en gestockeerd. De pompoenen werden vakkundig gekuist onder een stralende zon en veilig opgeborgen ter bewaring. En dat alles was niets te vroeg! We werden kort daarna namelijk getrakteerd op een aantal forse regenbuien, die deze werkzaamheden een stuk minder aangenaam hadden gemaakt. Ik kon dit weekend dus met een gerust gemoed de vijfde verjaardag van mijn jongste dochter Philippa vieren.

Komende week zijn de rode bieten aan de beurt en gaan we ook met de raapjes van start. Deze laatste zullen we de in eerste instantie nog met het mooie loof in bussel kunnen aanbieden. Op en top herfst!

We kregen dus veel regen over ons heen en dat vooral tijdens onze marktdagen. Ondanks onze zeilen en parasols, is het toch onvermijdelijk om na zo’n regenachtige marktdag met doordrenkte kleren thuis te komen. Ook weet ik sinds vrijdag weer exact waar dat gaatje in mijn schoen zit. We zijn blij en vooral trots dat ook jullie met veel plezier het soms gure weer trotseren om tot bij ons marktkraam te komen. Bedankt  voor jullie overtuiging, vertrouwen en goeie smaak… Die frigo moet sowieso gevuld worden en dat doen jullie blijkbaar nog altijd bij voorkeur met smaakvolle en lokale groenten en fruit.

Tot binnenkort

Boer Bert & Team Lincelam