19 december 2023

In de tunnelserres groeit ons wintergroen traag maar zeker verder. Daar zijn ze enigszins wel afgeschermd van de regen en de koude wind. Maar warm is het er nu ook weer niet. Toch zijn wij als boer wel blij om af en toe ook in droge omstandigheden wat werk te kunnen verzetten. Door onze grote ‘tunnelverhuis’ is ons eigen wintergroen momenteel wat beperkter dan andere winters, maar we kunnen gelukkig rekenen op bekwame collega-bioboeren uit de streek om ons aanbod te vervolledigen.

Nu bijna alle knolselders veilig opgeborgen zijn, is het kwestie van ze beetje bij beetje klaar te maken voor markt en bestellingen. Eens benieuwd hoever onze voorraad ons zal brengen. Zouden we het dan toch eens een beetje rustiger aan kunnen doen de komende weken?

Ons marktkraam neemt alvast geen verlof tijdens de kerstvakantie, maar gaat dezer dagen wel de wildste avonturen aan. Overal is de  kerstmarkt-tijd aangebroken, zodat wij met ons kraam eens op ontdekking mogen in de omliggende straten. In Veurne vind je ons ‘s woensdags op de Appelmarkt (op de hoek met de Grote Markt), in Nieuwpoort op vrijdag in de Willem de Roolaan (thv de Onze-Lieve-Vrouwekerk) en elke zaterdag in De Panne verhuizen we naar de Zeelaan (thv het gemeentehuis). Deze nieuwe locaties zullen tot aan het einde van de kerstvakantie aangehouden worden.

Dan rest me enkel nog om jou fijne feestdagen toe te wensen. Geniet van het gezellig samenzijn en van de allerlekkerste feestmaaltijden! Wij voorzien je alvast met veel plezier van alle nodige ingrediënten daaroe ;)

Tot binnenkort

Boer Bert & Team Lincelam